Post by enesderespve on Feb 4, 2022 17:49:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Skin Editor 3D for Minecraft Herramientas wwo
Rakendust ei saa isegi laadida, see hakkab näitama lisa ja siis hakkab uuesti ja uuesti laadima.💢👎💢
see oli päris hea rakendus nahkade loomiseks, kuid seal on nii palju reklaame. ja viimasel ajal iga kord, kui ma rakenduse avan, jookseb see lihtsalt kokku. üldiselt oli see päris kena rakendus. lihtsalt tabas pettumust rakenduse äkitselt peatumise pärast.
Ma ei kasutanud seda, nii et ma soovin lihtsalt lõpetada steve'i kasutamise uuesti...... Aga Ceris lõpuvaatlejast
see on hea viis minecrafti naha loomiseks! Samuti on väga lihtne veenduda, et miski pole ebaühtlane 😃
Hea, kuid kui ma näen oma nahka oma vendade tahvelarvutis, siis on viga, palun parandage see lihtsalt Steve, kui hakkan oma vendade tahvelarvutit vaatama
Hindasin seda 1 tärniga, kuna ma ei saa seda Minecrafti salvestada, see ütleb pidevalt: "Ei saa eksportida minecrafti galeriisse." Ma ei taha, et seda eksporditaks galeriisse, kuna minecraftis võtab selle laadimine liiga kaua aega, et muuta seal nahk, nii et palun parandage see viga
alguses hea, aga tegin naha ja see ajas selle sassi .ei laadi, kuna tegin.
Pärast kogu seda skinni tegemise aega ja lõpus minecrafti sisenedes nägin, et osa Steve'i riietusest oli minu tegelaskuju peal, hoolimata sellest, mida ma tegin.
Hea redaktor, kuid peamiseks miinuseks ei ole toetatud Alexi geomeetria. Mulle meeldib värvivalija tüüp, see tagab parema värvikontrolli ja küllastuse
Liiga palju reklaame ja ma proovisin importida skinni teisest rakendusest ja see murdis naha.
See on lõbus, kuid mõnikord EI päästa see nahka minecrafti ja kui ma proovin seda galeriist peale panna, siis ütlen, et see pole minecrafti nahk rumal ja ma pole üldse õnnelik, ma kulutan 70 MINUTIT NAHA VALMISTAMISEKS JA NÜÜD MA EI SAA SEDA SÄÄSTA? Pls parandage viga
Mulle väga meeldis mäng. See on äärmiselt lõbus ja üsna aeganõudev. Ainus probleem oli see, et kulutasin naha tegemisele tund aega ja ma ei saanud isegi Minecraftis nahka kasutada.
Suurepärane disain, kuid kui ma oma nahka kujundasin, lahkusin rakendusest ja siis läks suurem osa minu edusammudest kaduma
Seda on väga lihtne kasutada_ Kuid mõnikord ilmub reklaam alati ootamatult_ ja võib-olla tuleb lisada rohkem tööriistu👏
Skin Editor 3D for Minecraft Verktyg eop
Noh, ma veetsin nii kaua nahkade peal, kui ma uuesti mcpe-sse sisse logisin, olin Steve skinis ja kasutasin oma nahal piiratud arvu
Ma armastan seda rakendust väga, see on väga lihtne kasutada pööramisfunktsiooni, kustutuskumm on tõesti kasulik ja veebikataloog on tõesti korralik, kuid minu üks kaebus on see, et gradiendi skaalal on värvide loomine väärtusega üsna raske, kuid siiski. vinge!
Palju lisab ja kui ma oma naha siia üle kannan, ei paista kogu asi välja, olen üsna pettunud.
Ok, see rakendus sobib naha tegemiseks suurepäraselt, kuid soovin, et teil oleks üksikasjalikumate bittide jaoks väiksemad pikslid. Samuti soovin, et mul oleks juurdepääs* tehtud varasematele nahkadele. Ma annaksin sellele 5 tärni, kuid need on suured probleemid. *Ma ei oska kirjutada :/
Ma vihkan juhtnuppe ja seda, et need pommitavad mind pidevalt reklaamidega
Rakendus on hea, kuid kui ma ekspordin mis tahes naha Minecrafti, näitab see, et see pole minecrafti naha rumal. Mida ma siis teha saan
Väga hea rakendus, kuid ma ei saa seda laadimata Minecraft pe-sse salvestada 😭
no wrgin
Ancient Planet Tower Defense Offline Стратегически fegh
Hea rakendus, aga kui ma proovisin seda oma Minecraftist hankida, siis öeldakse, et see pole Minecrafti nahk
Nahk läks katki.
Suurepärased nahad. armastan graafikat. aga ma ei saa Minecraft PE-sse sisse, palun aidake.
Väga kasulik, kui tunnen, et tahan oma nahka veidi muuta, ilma et peaksin otsima täiesti uut. Kuulutusi on palju, aga see mind nii väga ei häiri. Töötab väga hästi. Ma annaksin sellele 9,4/10
Ma ei ole selle rakendusega rahul.. ma tean, et see on tasuta, aga .. minu puhul on mul googles, müts , kindad, aga see rakendus ei arvesta seda 3D-asjadega... see näitab ainult minu tühja kätt.. mitte midagi käepärast ja minu hade ... peaksite lisama tarvikuid ... jaoks. Minu nahk...
Olen seda rakendust igavesti kasutanud. Kuigi ruumi säästmiseks desinstallin selle pärast lõpetamist, tulen alati tagasi, kui redigeerin uut nahka. See tõrkub välja, kuid see on väga haruldane. Armastan seda!
Hämmastav, ainuke probleem on see, et kui teete mängumärgi otsingu, saate seda teha ainult üks kord ja kui proovite uuesti, siis kuvatakse lihtsalt allalaadimine, olen proovinud tunde. See muutis mob-tegelaste ja muu sellise loomise väga raskeks.
Seda on hea kasutada, kuid veetsin kaua aega oma ükssarviku nahal, kuid see ei öelnud mulle, kumb on ees ja taga, nii et pean selle uuesti tegema ja isegi kui see on nii, peab see selgemaks tegema
See redaktor on suurepärane liikvel olles redigeerimiseks ja seda on lihtne kasutada, eriti kuna saate seda oma telefonis kasutada ILMA WI-FI-d VAJAD. TBH on parim.
See on suurepärane. Kõik töötab ja kui lisatakse, võite lihtsalt klõpsata tagasi ja see viib teid sinna, kus pooleli jäite. Selle kasutajasõbralik ja lõbus.
See on lõbus, sest saate luua oma tegelaskuju ja see on lõbus, sest võite alustada silmadega tegelaskujuga ja mitte midagi muud, nii et see teeb teie eest töö, kõik, mida vajate, on riided
Mulle meeldib, et saan oma nahka teha, aga kui ma pean mõne faili või midagi kustutama, kustutas see naha Minecraftist, aga see on minu halb Minu probleem on selles, et iga kord, kui ma lähen tagasi naharedaktorisse, kustutab see osa mu nahast
hea
Sellel rakendusel on nahkade salvestamisega väga tõsine probleem, kasutajaliides pole kena, pole lahe