Post by enesderespve on Feb 4, 2022 17:52:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају злато ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
некада сам волео ову игру. веома сам фрустриран. 1. тешко је набавити драгуље, па сам их купио и никад их нисам добио иако ми је Гугл послао е-пошту рекавши да је новац скинут са мог рачуна и. 2. ово је мој други пут да пишем ову рецензију и ажурирам своју игру ДАНАС јер ништа од тога није овде. 3. Имам око 10 различитих камиона откључаних и око 7 од њих сам добио 3 звездице на сваком нивоу. зашто не наградите људе за такву прекретницу?
Здраво. Већ сам преузео Рамен Стреет. Али следећи пут када сам отворио игру, улица каже „ускоро“. Како је то могуће? Моји дијаманти су већ смањени, а ипак не могу да играм нову улицу. Надам се да ћемо ускоро чути од вас о овоме. Хвала вам.
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games jznk
Још увек покушавам да кликнем на дугме за репродукцију да бих стварно ушао у игру... Деинсталиран/инсталиран 2к и још увек не пређем екран дугмета ПЛАИ. Нешто о томе да не можете да добијете ресурсе или тако нешто... Стрике 2, испали сте... не желите да му дате трећу шансу за бомбардовање.
Забавна, али прилично агресивна реклама: дуг видео + додатно време чекања, не можете прескочити, неке су свакако рекламе за игрице за прави новац и мин. 1 оглас за куповину у игри након сваког нивоа. Разлог због којег сам му дао 2 звездице: Осим ако не желите нови садржај, и даље можете да играте ван мреже.
Апликација се стално смрзава.. штавише, преузео сам 2 игре и играо их за бесплатне драгуље.. након завршетка акције још увек нисам добио награду која показује пролазак временске зоне више од 3 дана.. а онда када сам проверио 4. дана је иста награда за акцију већ нестала..зашто нас терате да преузимамо и играмо друге игре када не желите да дате награду??.. тако је досадно.. ова апликација је постала гора него што је била пре. .
Срање
Добра игра, али без обзира колико најбоље играте и колико надоградите, нећете добити 3 звездице. То је разочаравајуће и игра се изненада замрзне, а екран мобилног телефона је пикселизован као да је потребно поправити екран.......ово се обично дешава када надоградите окружење камиона са храном. А игра се замрзне када додирнете црвено дугме за репродукцију на мапи када желите да уђете у пертикуларно подручје. Деинсталирање....
Свиђа ми се идеја, графика, храна изгледа укусно. Једини проблем је што дају новчиће за све, ја имам скоро милион новчића, али не могу ништа да урадим са њима јер ако немате ДРАГУЉЕ не можете купити, новчићи су бескорисни. То је спора игра ако не купујете драгуље, можете да играте и понављате нивое 5 сати, али ћете зарадити само новчиће, а не драгуље, па ако немате стрпљења или не желите да трошите прави новац, испробајте друге игре . Најгоре је што су драгуљи ужасно скупи, а састојци и кухињске ствари коштају много драгуља, тако да брзо завршавају. Постоји много игара за кување које можете преварити ако имате добре вештине и можете ићи даље, без куповине.
Игра изгледа лепо и забавна је, МЕЂУТИМ, контроле су превише избирљиве. Морате савршено поређати лонце преко тањира или се ништа неће догодити. Ово можда и не би била велика ствар да су ставке са којима комуницирате биле веће. Они су премали да би очекивали тако фину контролу. Нећу наставити да играм ову игру. Избирљиве контроле га чине непотребно фрустрирајућим.
Ес мацхт со Спас😊
Лепа игра. Убица времена. Само драгуље је тешко набавити. И они су вам потребни за све
Једини проблем је што никада нисам добио своје драгуље након што сам завршио каринвалски изазов. Надам се да се то неће поновити, уживам у овој игри и ни у чему другом сличном.
Ово ново ажурирање отежава зарађивање драгуља и то је срање. Ви сте похлепни што нас терате да платимо драгуље. Такође је похлепно што за неку дневну мисију морамо да надоградимо кухињске предмете, али како уопште можемо да надоградимо предмете када је зарађивати драгуље сада теже? Раније није било поштено, а сада је горе. Да бих зарадио 1 драгуљ дневно, морао сам да потрошим драгуље на 2-4 предмета који коштају више од 5 драгуља одједном. Дакле, да сам имао само 5 драгуља, не бих могао ни да прођем ту потрагу да пређем на следећу. Молим вас да буде поштено.
Недостаје ми отприлике 25 или више драгуља! Одем до аутобуса за забаву, узмем бесплатно и платим додатно, али га никад не добијем! Урадио сам ово неколико пута да видим да ли је време протекло. Послао сам е-пошту пре него што нисам одговорио! Ако ћеш узети моје новчиће, дај ми моје драгуље!!!
Волим игре сервирања хране, увек плус када можете нешто да зарадите док играте. Постају досадни када престанете да зарађујете.
Стално ажурирате игру вештица је сјајна. Али потребни су нам нови нивои, прошло је много времена откако сте их додали. Још увек волим игру.
Плати за игру. Надоградње коштају новчиће и драгуље. Можете проћи кроз прву област без много драгуља. Али одмах ударите у зид од цигле са површином 2. Сада се губите и приморани сте да трошите новац или брусите стари ниво 10 пута за једну надоградњу. Постоји и неколико грешака. Купци се не појављују пре истека тајмера, упркос томе што је сав новац очишћен са шалтера, на пример. А понекад је тешко видети редослед, на пример ниво сендвича. 3 пиксела зелене салате на сендвичу? Јок. То је паприка...
Dino Water World- Dunia air Dino Petualangan qag
Ову игру играм више од годину дана, али недавно више не могу да ажурирам апликацију. Послушао сам савет који ми је Плаи Сторе дао да избришем апликацију и покушам да је поново инсталирам. Није успело. Сада више не могу ни да преузмем апликацију.
Искрено, контроле игре су прилично лоше. Од нас се очекује да ствари поставимо тачно на предвиђено место, а не један нанометар даље. Замислите да то играте на мобилном Сцееен телефону. Такође очекују да купујете драгуље за СВЕ на вишим нивоима. Не можете проћи 2. ниво а да ништа не купите. Некада сам волео ову игру, али не могу да толеришем ове непријатности након достизања виших нивоа и откључавања више ресторана. Деинсталирано одмах! Ћао
Игрица је бас занимљива
Волим да играм ову игру. Управо сам откључао нову област за играње и одједном моја игра каже да морам да ажурирам. Па, не дозвољава ми да ажурирам. Деинсталирао сам па поново инсталирао, али сада сам изгубио све своје игре. Не могу ни облак да подигнем!
Ова игра је у почетку била дивна. Сада не могу да играм због кварова. Догађа се више од годину дана. Одустао сам и деинсталирао. Морате да саставите програм. Стигло се довде, и сада је потпуно губљење времена након што сте потрошили толико новца. Сад.
Волео сам ову игру до данас... чини се да квари. Чим достигнем 2 звездице, ниво завршава иако имам времена на сату и још увек имам муштерије које могу да опслужим. Веома је досадно и не чини много забавним за игру!
Волим ову игру. Веома ствара зависност, али постоје проблеми који су почели ниоткуда. Уштедео сам и купио Бакер'с Стреет, освојио 20 драгуља у изазову за улазнице за куваре и зарадио додатне драгуље у изазову звезда. Следећег јутра сам отворио апликацију и сав тај напредак је нестао. Бакерова улица је поново закључана, а игра се стално замрзава у прозору за куповину састојака. Морам да затворим игру и поново је отворим. Пре ових грешака дао бих му 5 звездица.
узео новац и нисам добио своје драгуље..... Послао сам им е-пошту и покушао да их контактирам, али без одговора и без повраћаја новца. игра се такође доста замрзава. не губите време. забавно је али није вредно главобоље. НЕ ДАЈТЕ ИМ НОВАЦ. постоје поузданије игре које изазивају подједнако зависност
Волите игру. САМО НЕ ВОЛИ КАДА СКУПИМ ДРАГУЉЕ ЗА ИЗАЗОВЕ. УЗИМА СВЕ МОЈЕ ДРАГУЉЕ. НЕ МОГУ ПРОЋИ ЦЕЛО 15 . НЕ ВРЕДИ И ЗАБАВУЈЕ СЕ. Осим тога, стварно сам добар. То је забавно. Само се немојте трудити да скупите драгуље на изазовима. Испада скупље него што се исплати ако сте уопште у могућности да га положите. Срећно
Добро за апетит.
Инсталирана игра и неће се отворити или играти
Деинсталирао сам ову игру пре само 10 минута јер се стално смрзавала и када сам је поново инсталирао, одузели су ми неке новчиће, моји драгуљи и неки нивои су избрисани. Био сам на улици чаја са мехурићима, а сада је речено да морам да платим још 25 драгуља да бих га поново отворио!! Ова игра је озбиљно погрешна. Уживао сам, али ћу деинсталирати...
волим ову игру. Ја сам у фази роштиљања и веома је тешко ставити предмете на тањир због чега се губим!! понекад је немогуће ставити предмете на тањир и мораћу да почнем игру изнова! Даћу овој игри 2 звездице док се овај проблем не реши!
Заиста волим ову игру. Проблем је у томе што се чини да се све моје надоградње мојих уређаја никада не ажурирају. Чувам драгуље и зарађујем новчиће за то, а када ништа не радим, вршим надоградњу. Мој шпорет би требало да буде на нивоу 2, као и са мојим пултом, али се никада не надограђује, али немате проблема да узмете моје новчиће или драгуље. Поправите ово. Заглавио сам и не могу даље без мојих надоградњи.