Post by enesderespve on Feb 4, 2022 17:55:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
ez egy nagyon unalmas játék, és sok hozzá 😠😠😠
🎂🎂🎂🎂🎂🎂
jó játék gyerekeknek, de tényleg úgy gondolom, hogy módosítani kell néhány dolgot, például a tortákon való értékelést. Igen, ez rendben van, de nem hiszem, hogy ennek ott kellene lennie, mert valójában a gyerekek tisztességére és kedvességére próbálunk tanítani
A valaha volt legrosszabb játék, úgy értem, 17-szer próbáltam telepíteni a játékot, és 17. alkalommal, amikor 99 százalékos volt, visszament 1-re, és azonnal lemondtam
Nem szeretem ezt a játékot, mert szeretni kell a fizetős sztárokat, és a másik dolog a karaktered, hogy integet, majd puszit lehel, majd kacsint, hátborzongató, és van még valami, ami hátborzongató. Látok valakit a szemében és ő is téged bámul, akkor is, ha azon tűnődsz, miért írom ezt a játékot, a 2 csillag azért van, mert a hátborzongató szemek, amik rád néznek, és valami más a szemében, mindkettő együtt jár
Unalmas, mert csak a szülinapi tortákat és muffinokat kell játszanom, és a szakácsot felöltöztetni az összes többit be kell zárni, a többit pedig meg kell vennem, nem, nem jó.
Szép, de adatot használ, de csodálatos és finom sütemények.
Ez egy jó játék, de meg kell vásárolnia a játék teljes verzióját...
Nem tudok saját tortát készíteni. Sok hirdetéshez. Ez a játék vagy megpróbálja lemásolni a főzőmamát, vagy lemásolni a verzióját. Ne töltsd le, ez időtlenség. Talán ha kevesebbet reklámoznál, és úgy csinálnád, hogy NE kelljen mások rendeléseit felvennem és saját tortámat készítenem!🤬
egy csillagot adok rá, szeretem a játékot, de hetek óta játszom, és mindent feloldottam, de a játék még nem lett teljesen feloldva, mint például az esküvői rész vagy a turmixkészítő, a játék fantasztikus, de időbe telik a feloldása, valaki elmagyarázná, hogyan szerezd be a teljes verziót
Imádom ezt a játékot, nagyon érdekes, és javítottam a sütési tevékenységemen a játék során.
Ez a játék a legjobb. De a boltok nagy része nincs nyitva. Csak születésnapi és cupcakes kapható. Kérjük, mielőbb változtassa meg
Többet vártam ettől a játéktól, azt hittem, hogy ez egy szórakoztató játék lesz, de őszintén szólva nem volt szórakoztató, hanem unalmas játék volt, és csak ennyit kell mondanom erről a játékról, mert ez a játék unalmas volt oké unalmas
Real Cake Maker 3D Bakery Симулације ovx
Ez a játék folyamatosan töltődik és betöltődik a valaha volt legrosszabb játéka 😈😈,
Nagyon jó játék, nagyon szeretem, de nagyon sok a stílus, úgyhogy remélem legközelebb jobb lesz
Miért nem jön, megnyitom a játékot és betöltődik... Egy órán keresztül, ha látod az árfolyamomat kérlek
ez nem a legjobb, mert van pénzed, ami nekem nincs, szóval ez az egyetlen bukás😬😢😢😢
Ez a játék nagyon jó, és imádom... de a vezérlők nem működnek... Nagyon megértővé teszik. ..
A tárgyak zárolva vannak, figyelniük kell arra, hogy nem minden játékban zárolnak elemeket, vagy csak így kell felülvizsgálnunk az elemek zárolását pénzért. plsssssssssssssssss
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi nxqi
Imádom ezt a játékot díszíteni és dekorálni. Nagyon jó. Nagyon jól fogok szórakozni.
Tetszik ez a játék, de ott lóg a közepén, és a videók porosak, és ez nagyon undorító.
Szuper ez a játék. Nagyon szeretem a játékot, de az ízek le vannak zárva, szóval azt is gondolom, hogy (a játék tulajdonosának) változtatnod kell ezen a dolgon, és ki kell nyalnod az összes ízt
Ez egy szép játék, de nem minden sütemény nyílik ki
nagyon jó és kiváló 👍👍👍👌💐 de ez lehet tökéletesebb 🤡🍓
Ez egy jó játék, de csak bizonyos számú olyan dolgot tesz lehetővé, amit utálok, ezért kérlek, próbáld meg javítani a dolgot és köszönöm
nagyon nagyon nagyon rossz tapasztalat. Bolond voltam, hogy ezt a rossz játékot játszottam, és sok sikert a következő alkalommal. Nem olyan rossz, de egy kicsit rossz is volt. Vannak még tortajátékok. Ha igen, akkor szerintem a többi játék jó lenne, vagy jó vagy kiváló.😕😝😁.Hye Rabba .😎😎
Ez egy szórakoztató játék, de sok feloldási szint van, viccesebb lesz, ha az egészet kinyitják!
Remélem, hogy jó lesz ez a játék.
Ez egy szép és egyszerű játék, és szeretem a játékot, mert szinte olyan, mint egy igazi tortát készíteni, bárcsak az lenne
Szórakoztató játék, de néha unalmassá válik.
Célom az volt, hogy 5 csillaggal értékeljem, de amikor letöltöttem ezt a játékot, leállt
Ez nagyon szép játék, de szerintem ez a játék tréfa
Nagyon jó, de a reklám több
Szerintem ez a játék fantasztikus és nagyon szórakoztató játszani. de az a rossz ebben a játékban, hogy nem saját magad töröd fel a tojásokat, és nem csinálsz semmit, csak díszíted. ezért adtam 3 csillagot ennek a játéknak. Én azonban ajánlom, így érdemes használnia, mert ahogy mondtam, nagyon szórakoztató játszani. de tudod, hogy mi az, ami nagyon unalmas, az az, hogy hirdetéseket kapsz, és az x-et, hogy kilépj a hirdetésből, a kilépési alsó hossza olyan hosszú ideig tart, hogy megjelenjen.
cuki
Ez egy csodálatos játék, szeretem, mert nem csak én vagyok így, és nem jó ötlet a 2. játékhoz, és nagy esélye van megnyerni, de ez nem fog megtörténni veled néhány héten vagy napon belül, de azt hiszem, fontos, hogy a játékosoknak nagyszerű csapata legyen, és nagyon óvatosnak kell lenniük a játékosokkal és a játékosokkal, akikkel játszanunk kell, és óvatosnak kell lennünk azokkal a játékosokkal, akiket szeretnénk, hogy a legjobb csapatunkban legyenek.
Nagyon szeretem ezt a játékot előtte annyira imádom 😘😘😘😘😘 valamikor reklámokat ad nagyon szeretem ez egy nagyon jó játék 😘😘😘😘😘😘😘😘😘💯százalék nagyon jó játék Imádom, sokkal jobb ez a játék, felnőtteknek és gyerekeknek is segít
Ez a játék nagyon jó. Megtanulta a cake.cupcake készítését és még sok mást. De minden bolt nincs nyitva, és most nem tudom, hogyan nyílik meg SA segítsetek srácok klir különben törlöm ezt a játékot
Ennek a játéknak a sok szerelője le van zárva $-ért, és amikor játszani fogok, sok hirdetés jelenik meg $-ért, így az emberek nem szeretik a játékot 🙄 de főzni jó 😊Kérlek, oldj fel néhány szerelőt
Hú, szuper játék, de még nem zártam be az összes szintet, köszönöm, ez a játék észbontó és fantasy játék volt, ok, bölcs, hogy feloldod az összes szintet, akkor a játék észbontó rendben van, szóval ............. ,....................... És még egy köszönet,......,................. ...................akkor ez a játék szerencsés számomra,................................ ... Hogy csináltad ezt a gyerekeknek...,..... Köszönöm szépen................................... .,...... De szerintem ez a játék jó, de te teszed érdekessé..
Jól vagyok ezzel a játékkal, de nagyobb élvezetet nyújtok, mint a verseny, mint a többi. Akkor változtasd meg a zenét, és adj 5 csillagot
Most húzom le de én az összes COCO játékot imádom + imádok sütni 😅😅
A nagyon gkarakterek nagyon a legjobbak Kitty karakter nagyon jó, és van egy süteménykészítő játék is, de van néhány probléma, amivel szembesülünk, szóval ez a játék jobb, mint most
Ez a játék jó, de egy kicsit nagy dolog az, hogy a legtöbb dolog le van zárva, így készül🤔🤔 de amúgy jó játék👏😊
Nagyon szeretem ezt a játékot, de néhány hely nem jön _(esküvői torta, gyümölcslé, fotónézegető nem jön. 😀😁😂🤣😃😄😅👀 👅
nagyszerű játék, kivéve azt, hogy folyamatosan kaptam a megjegyzéseket, amelyek furcsa dolgokat mondtak, és elég hátborzongatóak
BombSquad Akcja nzag
sok hirdetés olyan sok, hogy nehéz hagyni, hogy gyermeke befejezze a játékot
Pastelero de Verdad en 3D Simulación fona
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi szju