Post by enesderespve on Feb 4, 2022 17:58:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بی نهایت primogems ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
خیلیییی بده 🤮🤮🤮🤮حالم به هم خورد
کنترل ها مکش هستند، حرکت دادن آن بسیار سخت است و به صورت خودکار می پرد. این واقعیت را اضافه کنید که در واقع آنلاین نیست و تبلیغات زیادی وجود دارد که بازی خوبی نیست
من فقط چند بار آن را بازی کردم، شکایت اصلی من این است که فکر می کنم بازیکنان دیگر باید ربات باشند، آنها فوق العاده سریع می میرند و من هرگز از سطح دوم از سطح 5 پایین تر نرفتم زیرا سایر بازیکنان خیلی سریع مردند. من از نوعی لغزنده سختی برای سختتر کردن رباتها قدردانی میکنم. همچنین تاخیر زیادی وجود دارد که گیم پلی را دشوار می کند. می تواند بهتر باشد.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacijske igre rfrk
این بازی احمقانه است. ربات ها در بازی وجود دارند. دیگر چگونه وقتی بازی را باز می کنید، به اصطلاح "بازیکنان" به این سرعت بالا می آیند؟ منزجر کننده است زیرا بازیکنان برهنه هستند و شما حتی چهره ندارید. لطفا این بازی را نصب نکنید این یک ریپوف است. وقت و اطلاعات خود را با این کار تلف نکنید. حذف نصب شد. دیگر هرگز دانلود نمی شود. با تشکر برای خواندن.
آهنگ دانکن لورنس : آرکید با کیفیت 320 (دو ورژن اصلی و زنده ...
من یک جورهایی این بازی را دوست دارم اما آنها در بین ما شخصیت هایی دارند که واقعاً من را آزار می دهند زیرا احساس می کنم دارم یک شخصیت تقریباً کپی از بین خودمان را بازی می کنم.
Io l W. W OM0 11 til Tory. Tobis,'*;;114, 11'inst lingerie! ... 1111 in all the artist'll kill muell iniment it has no al, 1t is illic, beneficiat.
من سعی کردم این بازی را انجام دهم و تقریباً بلافاصله هر دو بار مشکل داشت. ارزش وقت شما را ندارد تا زمانی که آنها به اشکالات رسیدگی کنند.
be an.
برای ده دقیقه تا حدی سرگرم کننده است، اما خسته کننده می شود و به اندازه کافی سکه به شما نمی دهد و پوسته ها خراشیده و عجیب هستند، خیلی بد است، اما خوب است
من فقط این بازی را می خواهم که چه چیزی باید به روز شود؟ : ابتدا آن را چند نفره انجام دهید: پوسته های جدید بسازید فقط اینقدر می خواهم
عالی
Do Not Fall .io Žaid. automat. ydj
سلام من آرش هستم و از سازنده اش خیلی تشکر میکنم 👍👌
من واقعا از بازی لذت می برم! من هیچ مشکلی با این بازی ندارم بنابراین بله به آن 5 ستاره می دهم. و اگر گزینه ای برای آن وجود داشت 6 ستاره می دهم
من عاشق این بازی هستم این بهترین بازی تا کنون است! اما از افتادن متنفرم شما باید آن را در حال حاضر امتحان کنید! سرگرم کننده است، بازی خوبی است، بازی بدی نیست، بازی عالی است
بد نیست
tjis فقط 3 ستاره است زیرا بازی دارای اشکالات تاخیر و گلیچ است و بیشتر ببخشید اگر این را می گویم عالی است اما بد است زیرا من همیشه باگ و چیزهای بد بیشتری در این بازی داشتم ... لطفاً آن را برطرف کنید.
بازی Do Not Fall .io - دانلود | کافه بازار
عالییییییییی 😘😘😘😘😘😘
خوبه
کمی سرگرم کننده است. تا زمانی که تبلیغات سرازیر شود. اجتناب کنید.
Do Not Fall .io არკადული yiho
آسان اما سرگرم کننده
بدترین بازی دنیا هست یک ستاره هم زیادش هست
سرگرم کننده اما راه به آسان.
جری سرگرم کننده و جالب و سرگرم کننده 🤠 😀 برای زندگی من
در حین بازی شطرنج حتی برای برد میت هیچ امتیازی اضافه نمی شود در حالی که در برخی موارد دیگر حریف هیچ تلاشی برای حرکت در طول زمان تعیین شده انجام نمی دهد و امتیازی که من به عنوان صفر نشان دادم.
خودش نصب شد😐 اولش وقتتو پر میکنه اما بعدش دیگ اعصابی برات نمیزاره و دیگ سوتش میری😐🍱
بدترین برنامه همیشه این است که مردم خسته کننده از تبلیغات شکایت می کنند و آنها درست می گویند تبلیغات در این بسیار ناامید کننده وجود دارد 👎
خیلی بازم دوست دارم
برنامه خوبی است من هر روز آن را بازی می کنم و از آن لذت می برم. (⌒▽⌒)
Do Not Fall .io Arkadne igre moqa
عالی 😱😱😱😱😱😱😱😱 همه ادموشو گرفتم کاراکتر امون کس داره
این بازی واقعا سرگرم کننده است من آن را به این شکل یافتم که من داشتم مسابقه پارکور بازی می کردم تبلیغات زیادی وجود دارد اما بسیار سرگرم کننده است آن را امتحان کنید من در مورد مسابقه پارکور صحبت می کردم به هر طریقی در مورد سقوط نکنید imo بسیار سرگرم کننده است و بین ما نیز دانلود کنید این بسیار زیاد است سرگرم کننده این یک بازی آنلاین است تا 6 سالگی تا 70 سالگی بسیار سرگرم کننده است چه اتفاقی برای من افتاده است. سپس من بررسی شما را بررسی خواهم کرد
تصویر عنه عنوت سازندیه خی خیلی خیلی عنه عنه عنه 😠😠😠😠😠
Do Not Fall .io Arkādes spēles mcxb