Post by enesderespve on Feb 4, 2022 18:07:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina izturību ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Vienkārši nav lieliski
Kādu laiku jautrība, tad reklāmu mašīna. Tas nonāk līdz vietai, kur līmeņi ir nenoskaidrojami, neizmantojot ar naudu vai reklāmām iegādātos enerģijas avotus.
Jums ir jābūt dārgam
Brick Ball Blast Arcade paci
Es spēlēju līdz 60. līmenim, un neviena no spēlēm neizskatījās pēc tās reklāmas, ko es pastāvīgi redzu
School of Chaos Online MMORPG Rollimängud qfu
Spēle pagaidām laba. Es tikai vēlos, lai es varētu izšaut vairāk bumbiņu, kamēr tās ir gandrīz beigušas lēkāt ap ķieģeļiem
Download game Swipe Brick Breaker: The Blast APK latest version
Nepērciet no šīs spēles!! Ja jūs to darīsit, tas sabojās un jums neko nedos. Un, nosūtot izstrādātājam e-pastu, atbilde netiek saņemta. Viņi jau ir dabūjuši tavu naudu. Viņiem vienalga.
Labi bērniem
Nevar tikt tālāk par 832. līmeni. Pēdu ķepas neļauj iegūt pēdējās 2 sēnes
Darbība
Jutīgs ir patiešām slikti. Bumba neiet, ja vēlaties.
Meh. Nepietiek darbības... Pārāk daudz reklāmu.
Bija labi, līdz ieguvu mazāk iespēju
Iestrēdzis uz levals
Jauka laika tērētājs
Pagaidām ir ok, bet kāpēc tas ir tikai FB, lai saglabātu manu progresu. Labprāt redzētu citas iespējas lietotājiem, kas nav FB lietotāji. Paldies
Šķiet, ka spēle ir OK, taču, ja reklāmas ir spiestas, nevis man ir iespēja skatīties, kad vēlos privilēģijas, un kad tās ilgst tik ilgu laiku, es atinstalēju.
Jums ir jāmaksā par visu vai jāskatās 30 sekunžu video starp visu, ko vēlaties darīt. Pat par papildus bumbām, ja vien nemaksā....
Izaicinoši un jautri. Protams, gaidiet reklāmas. Gribētu pirkt, lai noņemtu visas reklāmas, bet ir maksas, lai spēlētu tipa sistēma, lai palīdzētu progresēt, jo kļūst grūtāk.
Laba spēle kopumā, bet viens milzīgs mīnuss ir tas, ka viņi nereaģē uz kļūdām, kuras esmu viņiem nosūtījis, taču viņiem ir laiks padarīt spēli mazāk patīkamu. Tie novērš problēmas, kas neeksistē, bet atstāj faktiskās kļūdas neizlabotas.
Pēc dažiem simtiem līmeņu esmu sapratis, ka panākumu dinamika šajā spēlē ir pielāgota reklāmu skatīšanai. Ir daudz spēļu bez reklāmām, kas piedāvā līdzīgu pieredzi. Ja jums patīk skatīties reklāmas, lai atrisinātu līmeni, pārietu uz nākamo vai iegūtu līmeņa priekšrocības, šī spēle ir paredzēta jums. Reklāmas reklāmas reklāmas.
Ļoti patika spēlēt, bet sasniedza 2746. līmeni “drīz būs jauns līmenis”. Man ir apnicis tos gaidīt, lūdzu, sāciet jaunos līmeņus
spēle ir laba, lai pavadītu laiku, bet es esmu tik augstā līmenī, ka spēle nevar ritēt gludi. Tas ir kā 1101. līmenis, un tas ir patiešām nemierīgs un grūti pareizi mērķēt. Lūdzu labojiet! Man ļoti patīk šī spēle, izņemot šo problēmu.
Algu siena ir nomākta. Kopumā tā ir pieklājīga spēle, taču viss, kas jums vajadzētu nopelnīt, ir paslēpts aiz algas sienas. Es to nenovērtēju. Vienreiz samaksāju par krājkasīti un tā vietā, lai saņemtu pelnītās monētas, bija CITĀ maksājumu siena. Nepavisam nav forši. Es netērēju, lai iegūtu nopelnītās monētas. Nē paldies. Es būtu devis 5 zvaigznes, ja ne maksas sienas. Diezgan kaitinoši.
Meklēju neprātīgu izklaidi, bet tas vienkārši kļūst nomākts.
garlaicīga spēle; ir daudz labāk izstrādātas šāda veida spēles versijas. Spēles mīklas ir vienkāršas un garlaicīgas, skaņa un mūzika ir slikta, tas ir tikai kārtējais reklāmu skatītājs ar nelielu krāsu, tāpat kā citas šāda veida spēles.
Jautra uzmanības novēršana, ne tik izaicinoša, kā es gaidīju
Lieliska spēle, līdz 832. līmenim, kurai ir kļūme. Tāpēc es nevaru tikt tālāk. Paziņojiet man, kad tas tiks salabots, kad zaļie apļi pazūd, kā vajadzētu.
Man ļoti patīk spēle, bet mana problēma ir tā, ka tā pastāvīgi sasalst, lūdzu, izlabojiet, paldies.
Spēle ir jautra, bet DIVREIZ tagad uz lvl 1037 esmu pārspējis spēli un saka, ka zaudēju! Pirmo reizi ir rakstīts, ka man ir palicis balons, bet es to nedarīju. Šoreiz ir teikts, ka man bija 2 baloni, bet uz ekrāna nav neviena balona! Es nosūtīju ekrānuzņēmumu atbalsta dienestam. Gaida atbildi. Es vairs nevaru spēlēt, kamēr tas acīmredzot nav novērsts
Lieliska spēle laika pavadīšanai. Reklāmas padara to lēnu, bet tomēr labu spēli.